Thema's - Zwangerschapscursus Online

Deze zwangerschapscursus genaamd 'Geboortevoorbereiding' duurt 4 weken. U krijgt uitleg met visuele hulpmiddelen over de oefeningen en technieken, ook adviezen, tips en weetjes. De rol van de coach/partner komt uitgebreid aan bod.

Elke week komt er een ander thema aan bod

  • 1. Houdingsoefeningen gericht op de bevalling met de juiste ademhaling.
  • 2. Ontspanningsoefeningen voor meer controle en rust tijdens de bevalling.
  • 3. Ademhalingstechnieken (pufoefeningen) en andere oefeningen om de weeёn
    op te vangen.
  • 4. Pershouding, pers- en puftechnieken.

Cursusleidster

Elvide Etienne

Deze online zwangerschapscursus is ontwikkeld en wordt begeleid door Elvide Etienne, verpleegkundige (R.N.), vroedvrouw (C.M.) en docente verpleegkunde en fysiologische verloskunde. Elvide heeft meerdere opleidingen afgerond op het gebied van verpleging en verloskunde, zowel in Nederland als in Engeland.

Ze was langere tijd directrice van een kraamkliniek op Curaçao, waar ze ook aankomende verpleegkundigen en verzorgenden heeft opgeleid, evenals in Nederland (op verschillende ROC’s). Elvide was bestuurslid van de stichting Gezondheidseducatie voor Vrouwen en heeft vanuit die positie bijgedragen aan diverse deskundigheidsbevorderende symposia voor gezondheidsprofessionals. Daarnaast heeft ze namens de stichting Zwangerschaps- en Ouderschapseducatie aanstaande ouders middels verschillende zwangerschapscursussen begeleid.

Wilt u zich aanmelden voor een cursus? Meld u aan via het formulier.
Cursuskosten: € 75,-

Aanmelden
Hieronder kunt u zich inschrijven voor de cursus. Iedere maand gaat er een nieuwe cursus van start. Kijk hiervoor naar de aanvangsdatums.» Overzicht aanvangsdatums
Kies in welke maand u de cursus wilt volgen.
december C12

januari C1
februari C2
maart C3
april C4
mei C5
juni C6

koppel-zwangerschapscursusкак правильно наносить матовую помадуcububuоднокьасникиprodvijenieпосылка из сша в украинудоставка грузов из китая